حشو الكعك "العجمية" للشيف حسن
المقادير
الكعك (للعجينه)
1 ك دقيق
50 جم سميد
50 جم سكر
20 جم بيكينج بودر
5 جم ريحه كعك
10 جم ملح
400 جم سمن
200 مل لبن
الكعك (الحشوالملبن)
50 جم سمن
100 لبن
150 ملبن
الكعك (حشو العجوه)
50 جم سمن
100مل لبن
150 جم عجوه
150 جم مكسرات
25 جم عسل ابيض
الكعك (الحشو العجميه)
100 جم سمن
150 جم سميد
150 عسل ابيض
25 جم قرفه بودره
150 جم بندق قطع
الطريقه
نضع الزبدة مع السكر ونضربهم كويس اوى مع بعض
للعمل الحشو نخلط كل المقادير مع بعض ونحط ليهم العسل لحد ما يتماسك مع بعض
وبعد كدة نحط الدقيق والسميد والسمن والملح والبيكينج بورد وريحه الكعك وننزل بالبن
ولازم يدخل الثلاجه لمه25 دقيقه
وبعد كدة تقطع ويوضع فيها الحشو
وتدخل الفرن لمد25 دقيقه فى الفرن
بالف هنا وشفاء
طريقه عمل كعك المحشى
طريقه عمل كعك المعمول
طريقه عمل كعك للشيف حسن
مكونات كعك العيد للشيف حسن
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق