الأربعاء، 24 ديسمبر 2014

طريقه عمل الروانى

















                     طريقه عمل الروانى



المقادير  



كوب وتلت دقيق عادى
كوب الا ربع دقيق سميد
كوب سكر ناعم
بشر برتقاله
باكو فانيليا
5 بيضات
باكو بيكنج بودر




 الطريقه



يضرب البيض بالمضرب الكهربائى ويضاف السكر والفانيليا وبشر البرتقال لتمام الامتزاج
يضاف الدقيق العادى بالتدريج مع البكنج باودر ثم دقيق السميد بالتدريج
ثم يقلبو باليد للامتزاج ويصبوا ف صينيه مقاس 26 مدهونه سمنه ودقيق ف فرن حار لغايه ما تشمى ريحتها انتى وفرنك بقى وتختبرى نضجها بخله اسنان لو طلعت نظيفه يبقى تمام وتسقى بشربات خفيف مكون من كوب ونص سكر وزيهم ميه ولما يغلى حطى نص ليمونه وسيبهم دقيقه يغلوا وبعد ما يبرد حطىه كلو ع الروانى وهيا سخنه وزوقى بجوز الهند


























طريقه عمل الروانى
مكونات الروانى
اسراع طريقه للعمل الروانى

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق