الخميس، 18 ديسمبر 2014

فراخ كنتاكى
















                                                                      فراخ كنتاكى 


المكونات


فرخة مقطعة اربعة قطع او وراك ع حسب عددكم 
ربع كوب دقيق
2 عدد بيضةوم بودر وبصل بودر 
قرفة جنزبيل بهارات 
وملح وفلفل اسود 
وجوزة الطيب لو حابة اى توابل عندك ممكن تستخدميها 
شوية مية صغيرين 
بقسماط ناعم وفيجتار



الطريقة




نسلق الوراك او الفراخ نص سلقة و جهزى في طبق الدقيق و البيض و بودرة التوم و بودرة البصل و البابريكا و ملح و فلفل و بهارات و جوزة الطيب و قرفة و جنزبيل وحطى شوية بشوية مية لحد ما تبقي سايلة زي بتاعة القرنبيط مش سايلة اوي تكون متوسطة ولا تقيلة ولا خفيفة و بعدين حطيها في شوية بقسماط و فيجيتار و حمريها فى زيت غزير زيت متوسط الحرارة عشان متبقاش نية من جوة ومستوية من برة وقدمى معاها مكرونة بصلصة وبطاطس محمرة وكاتشب ومايونيز وسلطة كول سلو .وبالف هنا ليكم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق