الخميس، 25 ديسمبر 2014

تتبيلة السمك الفيلية المقرمش















  تتبيلة السمك الفيلية المقرمش  



المقادير:


4 قطع سمك فيليه.
30 جرام شيبسي ملح وخل
¼ كوب زبادي .
2 معلقة مايونيز دايت
ملح وفلفل حسب الرغبة




الطريقة:



قومي بتسخين الفرن على درجة حرارة 400.
ادهني الصينية بالقليل من الزيت.
في طبق جانبي ، امزجي المايونيز مع الزبادي.
قومي بتكسير الشيبسي حتي يصبح قطع صغيرة.
قومي بإضافة الشيبسي الي خليط المايونيز و الزبادي.
قومي بوضع الملح و الفلفل حسب الحاجة ، ثم قومي بتوزيع الخليط علي قطع السمك و أضغطي بيدك حتي تتأكدي من ثبات الخليط على قطع السمك.
ضعي السمك في الصينية المدهونه بالزيت و اتركيها في الفرن لمدة 10: 12 دقيق

































تتبيلة السمك الفيلية المقرمش
طريقه عمل السمك الفيليه المقرمش
 مكونات السمك الفيليه المقرمش


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق