الخميس، 18 ديسمبر 2014

.الفراوله





















                                                                      الفراوله       



 فيه فواكهه بعد تفريزها تطلع على غير حالتها                   
زى الفراوله والكيوى
ولذلك الفراوله لا تستخدم فى التزيين لكن تستخدم كعصير
او لعمل صوص فراوله او مهلبيه


الشراء 

تختاري الصغيرة البلدي لانها بتستحمل اكتر في التخزين وافيد 
وتكون سليمة مفيهش نقطة بايظة او حتة سوداء ومش خضراء يعني تكون سليمة مفيهاش غلطة 

الغسيل 

دي بق مهمة جدا جدا جدا 
لم تغسلي الفراولة بالذات تنقعيها في مية ومش تميلي الطبق لا تشيلي الفراولة بايديك في مصفاة وترمي المية وبعدين ترجعي تحطي مية مرة تانية وتحطي الفراولة وتنقعيه في المية شوية صغيرة 3 دقايق وبعدين تشيل بايديك الفراولة وهتشوفي الفرق وتلاقي الرمل في الطبق


الطريقة 
ونغسلها كويس ونشيل الوردة الخضراء ونخزنها في اكياس                                       

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق