طريقه عمل حمص الشام
المقادير
حمص
2 ملعقة صلصة
كمون
لمون
شطة
ملح
الطريقة
بتنقى الحمص وبيتنقع لمدة يوم وتاني يوم بعد النقع بنسلقه ومش بنخليه يتهري بيبق ماسك نفسه
قرب ما يستوى تحط الصلصة والملح والكمون شوية صغيرة الكمون
التقديم
تحطيه في كوب مع المية بتاعته
جنبه طبق فيه طماطم جزر خيار
طبق فيه شطة وملح وكمون ولمونة مقطوعة
طريقة تانية لاكله زي اللي علي العربية
بتصفيه من ميته وترشي عليه الملح والكمون والشطة وتعصري لمون ويتاكل كده
الف هنا

ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق