الفراخ الكنتاكي
1- اسلقي الفراخ لمدة 20 دقيقة فقط مع بصلة وفصين توم وفلفل وبهارات الفراخ وقرفة خشب
2-طلعيها وشيلي جلدها وخليها على جنب
3- حضري الاتي ( بصلة كبيرة او 2 صغيرين مقطعين لجوانح خفيفة جدا عشان تستوي مع الفراخ +توابل ملح فلفل
كمون بهارات فراخ مشكلة زعتر او روز ماري +ذرة بابريكا +كسبرة ناشفة ونعناع +نصف لمونة +نصف ملعقة خل +ربع
ملعقة سكر) الخطوة دي من عندي بصراحة دعكت كل ده وحطت الفراخ فيهم تكمل تسويتها بس كل شوية ابص
عليها
4 -اطلع الفراخ بعدين اجهز الاتي ( زبادي +مسطردة +كاتشب+كاري +كسبرة ناشفة +ملح وفلفل +2 بيضة +دقيق
عملتها ملعقة ونصف دقيق الخلطة دي بتكون عاملة زي الكريب تحطي الفراخ فيها (طريقة صديقتي تطلع الفراخ بعد
السلق لمدة 20 دقيقة ثم تضعهم في الخلطة دي )
5- تكوني محضرة اما شوفان او كورن فيلكس حسب رغبتك
انا حطت كورن فيلكس وعليه شوية بقسماط بعدين تحمري
الشطة حسب رغبتكم في الفراخ
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق