الاثنين، 15 ديسمبر 2014

طريقه عمل الفراخ الكنتاكى



الفراخ الكنتاكي 


1- اسلقي الفراخ لمدة 20 دقيقة فقط مع بصلة وفصين توم وفلفل وبهارات الفراخ وقرفة خشب 



2-طلعيها وشيلي جلدها وخليها على جنب 




3- حضري الاتي ( بصلة كبيرة او 2 صغيرين مقطعين لجوانح خفيفة جدا عشان تستوي مع الفراخ +توابل ملح فلفل 


كمون بهارات فراخ مشكلة زعتر او روز ماري +ذرة بابريكا +كسبرة ناشفة ونعناع +نصف لمونة +نصف ملعقة خل +ربع 
ملعقة سكر) الخطوة دي من عندي بصراحة دعكت كل ده وحطت الفراخ فيهم تكمل تسويتها بس كل شوية ابص 
عليها

4 -اطلع الفراخ بعدين اجهز الاتي ( زبادي +مسطردة +كاتشب+كاري +كسبرة ناشفة +ملح وفلفل +2 بيضة +دقيق
عملتها ملعقة ونصف دقيق الخلطة دي بتكون عاملة زي الكريب تحطي الفراخ فيها (طريقة صديقتي تطلع الفراخ بعد


السلق لمدة 20 دقيقة ثم تضعهم في الخلطة دي )


5- تكوني محضرة اما شوفان او كورن فيلكس حسب رغبتك 

انا حطت كورن فيلكس وعليه شوية بقسماط بعدين تحمري
الشطة حسب رغبتكم في الفراخ 


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق